+31 0575 545 855

per page
4 Artikel(en)

Mom2B (& K!dds) is nu More of Me!

Na 10 jaar positiemode en kinderkleding willen we meer, meer van onszelf laten zien en alles wat bij ons hoort. Kortom More of Me.

Dit betekent dat we vanaf dit najaar óók een geweldig leuke damescollectie hebben op de 1e verdieping. Hier vindt je o.a. Circle of Trust, Soyaconcept en Zip73. Voor de mannen kun je bij ons terecht voor o.a. Petrol en Circle of Trust.

Natuurlijk gaan we niets veranderen aan de leuke positiemode en kindercollecties. Daarvoor kun je nog steeds bij ons terecht, we hebben gewoon meer. More of Me.

Via Facebook en Twitter houden we jullie op de hoogte van alle aankomende veranderingen. Of kom gewoon langs, dan kun je zien wat er nú al hangt aan nieuwe items.


 

0 Reacties | Geplaatst in Nieuws door More of Me

Queen Mum winter 2015

12-08-2015 12:06

Van Queen Mum komen elke week meer stylen binnen. Behalve de 'gewone' collectie introduceren we dit najaar Queen Mum Sisters.

Een hippe en zeer betaalbare lijn positiemode. Hierbij alvast een lookbook, zodat je wat ideeën kunt opdoen. Het wordt weer een hip najaar. Worden we blij van, Thnx Queen Mum!

Reacties | Geplaatst in Nieuws door Marco Barelds

 

Dit jaar bestaat Mom2B & K!dds 10 jaar. Daarom vinden we het tijd worden voor een verandering, of liever gezegd een ‘toevoeging’. Niet alleen gaan we ons aanbod uitbreiden met collecties mannen- en vrouwenkleding, ook zal de look van de winkel dit jaar langzaam gaan veranderen. Bovendien zullen we, naast een feestje organiseren in de loop van dit jaar, een nieuwe naam introduceren voor de winkel. Maar zover is het nog niet, kom jij wel kijken naar wat we voor jou en je familie in petto hebben dit voorjaar?... 

 

New Season

Gelukkig begint het buiten heerlijk weer te worden, hierdoor krijg je vanzelf zin in nieuwe kleren. En dat komt goed uit, want de winkel hangt vol. Heb jij bijvoorbeeld al aan een voorjaarsjas gedacht? Wij wel voor jou, dus ze hangen klaar.

 

Voor mannen | PETROL INDUSTRIES

Petrol Industries is er niet alleen meer voor de kinderen en tieners, vanaf zit seizoen hebben we het óók voor de mannen. Dat betekent stoere en betaalbare outfits voor de echt grote tieners (176+) of voor je man. De collectie loopt van maat XS tot XXL, prijzen vanaf €19.95. We beginnen nu met leuke shirts en shorts, maar komende winter zul je een hele collectie bij ons vinden.

 

Voor vrouwen | SOYACONCEPT

Natuurlijk zijn alle vrouwen gek op mooie kleding, wij ook. Daarom vinden we dat het nu tijd wordt om óók aan onszelf te denken. Dat betekent dat we een super leuk damesmerk ingekocht hebben: Soyaconcept. Hippe en betaalbare items vanaf €24.95, de eerste stylen kun je nu vinden op de etage. Ook hiervan komend najaar een heuse collectie.

 

Voor baby’s, kinderen & zwangeren

Daar gaat gelukkig niets aan veranderen. We blijven leuke merken houden en de hipste styles voor je spotten.

0 Reacties | Geplaatst in Nieuws door Mom2B

Vier de lente!

04-03-2015 21:28

Tumble n Dry lente 2015

Dit weekend wordt het prachtig voorjaarsweer, daar zijn we echt aan toe allemaal.

Heerlijke warmte en zon. Hoe leuk is het om deze week een nieuwe look te shoppen en fijn te dragen dit weekend. Onze nieuwe collecties zijn binnen, hier een voorproefje van Tumble 'n Dry.

Kom al dat moois 'live' bekijken. Vier de lente!

......

Reacties | Geplaatst in Nieuws door Mom2B
per page
4 Artikel(en)